Homok Erika – ügyvezető
Dension Elektronikai Kft.
1116. Budapest, Sztregova u. 1.

Cégünk Mónikával több mint 12 éve dolgozik együtt. Ez idő alatt megismertük szakmai alaposságát és felkészültségét. Emellett barátságos egyénisége folytán cégünk dolgozóival könnyen és érthetően kommunikál, illetve müködik együtt, ami számunkra is rendkívül fontos.

Hajdara Zsolt és Fülöp Csaba
Kinder F. és K. Vendéglátó Kft. és D+M Vendéglátó Kft. ügyvezetői

Törökné Takács Mónika könyvvizsgálóval 1998. óta állunk szerződéses kapcsolatban a Kinder F. és K. Vendéglátó Kft. és a Diák és Munkahelyi Vendéglátó Kft. részéről. A több, mint 20 év alatt nemcsak az utólagos vizsgálatokat végezte el cégeinknél, hanem évközben a számviteli és adózási kérdéseknél felmerülő problémák megoldásában is folyamatosan rendelkezésünkre áll. Az aktuális törvényi változásokról mindig egyeztet velünk időben.
Szigorú, de szakmailag nagyon felkészült, segítőkész, kiváló ember. Köszönjük eddigi munkáját és jó szívvel ajánljuk másoknak is.

Dr. Zádor Tamás – ügyvezető, gyógyszerész
Csillaghegy Patika Kft.
1038 Budapest, Vasút sor 1.

Patikánkat több mint 5 éve Mónika könyvvizsgálja. Szeretünk vele dolgozni,mert szakmailag felkészült, a jogszabályok területén naprakész és ezen felül segítőkész. Ha kérdésünk van, mindig segít, és ez fontos a számunkra.

Rusznyák Gyula – ügyvezető
Tax-Professional Bt.
1172 Budapest, Alsópetény u. 11.

Megköveteli a standardokat és szakmai előírásokat, de ezt rugalmasan és ügyfél orientált módon teszi. Év közben folyamatoson rendelkezésre áll és lehetőséget nyújt a szakmai egyeztetésre. Emberi hozzáállása kiemeli a többiek közül.